simsirikis logo
Greek Arabic Bulgarian English German Indonesian Italian Russian Turkish

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΙΤΑΛΙΚΟΥ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ

Ο εξοπλισμός του παρακάτω πίνακα προτείνεται για ένα Ιταλικό εστιατόριο με ζυμαρικά,πίτσες, antipasti και κάποια πιάτα κρέατος. Για μικρότερες δυναμικότητες μπορούν να παραληφθούν ορισμένα προϊόντα όπως αναφέρεται σε κάθε περίπτωση.

alt

ΤΑΧΥΖΥΜΩΤΗΡΙΟ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΥΜΗ ΤΗΣ ΠΙΤΣΑΣ ή ΠΑΣΤΑΣ.ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΟ ή ΑΦΑΙΡΟΥΜΕΝΟ ΚΑΔΟ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΣΤΑ, Η ΜΗΧΑΝΗ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ, ΑΠΟΚΤΑΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΖΥΜΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΣΤΑ.
alt

ΜΗΧΑΝΗ ΦΡΕΣΚΩΝ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ

ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟ 8-13 KG/H ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΛΟΥΠΙΑ. ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΕ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ
alt

ΨΥΓΕΙΟ ΘΑΛΑΜΟΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

ΜΟΝΟ ή ΔΙΠΛΟ ΓΙΑ ΦΥΛΑΞΗ Α' ΥΛΩΝ. 
alt

ΨΥΓΕΙΟ ΠΙΤΣΑΣ

ΜΕ ΠΟΡΤΕΣ ή ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΖΥΜΗΣ. ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΓΡΑΝΙΤΗ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΨΥΓΕΙΟ Ά ΥΛΩΝ. ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΨΥΓΕΙΟ ΠΙΤΣΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΨΥΓΕΙΟ ΠΡΟΕΤΟΜΑΣΙΑΣ ΣΑΛΑΤΩΝ & ΚΡΥΩΝ ΠΙΑΤΩΝ.
alt

ΨΥΓΕΙΟ ΠΑΓΚΟΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

ΓΙΑ ΦΥΛΑΞΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΠΡΟΣ ΑΜΕΣΗ ΧΡΗΣΗ. ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ GASTRONORMΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ.
alt

ΡΑΦΙ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ

ΜΟΝΟ ή ΔΙΠΛΟ. ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΠΑΓΚΟΥΣ (ΨΥΓΕΙΑ, ΕΡΜΑΡΙΑ, ΤΡΑΠΕΖΙΑ) ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
alt

ΨΥΓΕΙΟ ΒΙΤΡΙΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΩΝ

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΧΡΗΣΙΔΑΝΕΙΟ. ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΣΕ ΜΟΝΟ ή ΔΙΠΛΟ. ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΣΗ ΣΤΑ ΨΥΓΕΙΑ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΩΝ ΕΔΩ.
alt

ΦΟΥΡΝΟΣ ΠΙΤΣΑΣ

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ή ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΜΕ ΠΥΡΙΜΑΧΗ ΠΕΤΡΑ. ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΟΡΟΦΟΥΣ. ΟΙ ΦΟΥΡΝΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΗΘΩΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ 400C ΓΙΑ ΥΨΗΛΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑΛΑΜΟΥ.
alt

ΧΤΙΣΤΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ ΠΙΤΣΑΣ

ΜΕ ΞΥΛΟ ή ΞΥΛΟ & ΚΑΥΣΤΗΡΑ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΗΣ CEKY FORNI
---
alt

ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟΣ 20 ΛΙΤΡΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ 40 ή 80 ΛΙΤΡΩΝ.
alt

ΦΛΟΓΙΣΤΡΑ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ

ΜΕ 1,2,3,4 ή 6 ΕΣΤΙΕΣ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ. ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΤΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΑΛΤΣΑΣ ή ΑΛΛΩΝ ΜΙΓΜΑΤΩΝ. ΓΙΑ SHOW COOKING ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΕΣΤΙΕΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΣΕΙΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΡΑΣΤΗΡΑ.
pasta fresca refrigerator

ΨΥΓΕΙΟ ΒΙΤΡΙΝΑ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ

ΓΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΦΡΕΣΚΩΝ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΡΑΒΙΟΛΙ.
alt

ΦΟΥΣΚΑ ΑΠΑΓΩΓΗΣ

ΜΗΚΟΣ ΑΝΑΛΟΓΟ ΤΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ. ΓΙΑ SHOW COOKING ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΦΟΥΣΚΑ ΚΕΝΤΡΟΥ. ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΥ. ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΝΗΘΕΣΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΞΑΕΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ.
alt

ΠΟΛΥΚΟΠΤΙΚΟ

ΓΙΑ ΤΡΙΨΙΜΟ ΤΥΡΙΩΝ ή ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
alt

ΕΡΜΑΡΙΟ ΜΕ ΣΥΡΟΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ

ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΗΚΗ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΠΛΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣΘΗΚΗΣ ΣΥΡΤΑΡΙΩΝ, ΑΜΠΑΡΙΟΥ ΨΩΜΙΟΥ ΓΙΑ ΣΤΑΘΜΟ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΥ ή ΤΡΟΧΗΛΑΤΟΥ ΑΜΠΑΡΙΟΥ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ.
alt

ΛΑΝΤΖΑ

ΑΝΟΙΧΤΗ ή ΚΛΕΙΣΤΗ ΜΕ ΣΥΡΟΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ
alt

ΠΟΤΗΡΙΕΡΑ

ΕΡΜΑΡΙΟ ΤΟΙΧΟΥ ΓΙΑ ΣΚΕΥΗ ΚΑΙ Ά ΥΛΕΣ
alt

ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΠΙΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΗΡΙΩΝ

ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΠΟΤΗΡΙΑ ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ, ΩΣΤΕ ΤΑ ΠΟΤΗΡΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΕΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΑ ΠΙΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΧΟΥΝ ΛΙΠΗ
alt

KOYTI DELIVERY

ΜΕ ΜΟΝΩΣΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΗΣ ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΣΤΑ ΖΕΣΤΑ ΚΑΙ ΚΡΥΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Κάντε κλικ εδώ για να επιστρέψετε στην κατηγορία "Θέλω να εξοπλίσω..."

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Επικοινωνία

  • 5ο χλμ Εθνικής Οδού Αλεξανδρούπολης-Συνόρων Κάθετος άξονας Εγνατίας οδού -Αεροδρομίου Δημόκριτος Αλεξανδρούπολη Έβρος ΤΘ 1077 / ΤΚ 68100 Ελλάδα
  • +30 25510-26592
  • info@simsirikis.gr
  • Βρείτε μας στο χάρτη

Μέλος

seme logo

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

Έργα μας