ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΙΤΑΛΙΚΟΥ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ
Ο εξοπλισμός του παρακάτω πίνακα προτείνεται για ένα Ιταλικό εστιατόριο με ζυμαρικά,πίτσες, antipasti και κάποια πιάτα κρέατος. Για μικρότερες δυναμικότητες μπορούν να παραληφθούν ορισμένα προϊόντα όπως αναφέρεται σε κάθε περίπτωση.

ΤΑΧΥΖΥΜΩΤΗΡΙΟ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΥΜΗ ΤΗΣ ΠΙΤΣΑΣ ή ΠΑΣΤΑΣ.ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΟ ή ΑΦΑΙΡΟΥΜΕΝΟ ΚΑΔΟ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΣΤΑ, Η ΜΗΧΑΝΗ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ, ΑΠΟΚΤΑΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΖΥΜΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΣΤΑ.
ΜΗΧΑΝΗ ΦΡΕΣΚΩΝ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ
ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟ 8-13 KG/H ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΛΟΥΠΙΑ. ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΕ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ
ΨΥΓΕΙΟ ΘΑΛΑΜΟΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ
ΜΟΝΟ ή ΔΙΠΛΟ ΓΙΑ ΦΥΛΑΞΗ Α' ΥΛΩΝ.
ΨΥΓΕΙΟ ΠΙΤΣΑΣ
ΜΕ ΠΟΡΤΕΣ ή ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΖΥΜΗΣ. ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΓΡΑΝΙΤΗ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΨΥΓΕΙΟ Ά ΥΛΩΝ. ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΨΥΓΕΙΟ ΠΙΤΣΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΨΥΓΕΙΟ ΠΡΟΕΤΟΜΑΣΙΑΣ ΣΑΛΑΤΩΝ & ΚΡΥΩΝ ΠΙΑΤΩΝ.
ΨΥΓΕΙΟ ΠΑΓΚΟΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ
ΓΙΑ ΦΥΛΑΞΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΠΡΟΣ ΑΜΕΣΗ ΧΡΗΣΗ. ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ GASTRONORMΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ.
ΡΑΦΙ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ
ΜΟΝΟ ή ΔΙΠΛΟ. ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΠΑΓΚΟΥΣ (ΨΥΓΕΙΑ, ΕΡΜΑΡΙΑ, ΤΡΑΠΕΖΙΑ) ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΨΥΓΕΙΟ ΒΙΤΡΙΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΩΝ
ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΧΡΗΣΙΔΑΝΕΙΟ. ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΣΕ ΜΟΝΟ ή ΔΙΠΛΟ. ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΣΗ ΣΤΑ ΨΥΓΕΙΑ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΩΝ ΕΔΩ.
ΦΟΥΡΝΟΣ ΠΙΤΣΑΣ
ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ή ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΜΕ ΠΥΡΙΜΑΧΗ ΠΕΤΡΑ. ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΟΡΟΦΟΥΣ. ΟΙ ΦΟΥΡΝΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΗΘΩΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ 400C ΓΙΑ ΥΨΗΛΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑΛΑΜΟΥ.ΧΤΙΣΤΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ ΠΙΤΣΑΣ
ΜΕ ΞΥΛΟ ή ΞΥΛΟ & ΚΑΥΣΤΗΡΑ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΗΣ CEKY FORNI
ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟΣ 20 ΛΙΤΡΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ 40 ή 80 ΛΙΤΡΩΝ.
ΦΛΟΓΙΣΤΡΑ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ
ΜΕ 1,2,3,4 ή 6 ΕΣΤΙΕΣ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ. ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΤΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΑΛΤΣΑΣ ή ΑΛΛΩΝ ΜΙΓΜΑΤΩΝ. ΓΙΑ SHOW COOKING ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΕΣΤΙΕΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΣΕΙΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΡΑΣΤΗΡΑ.
ΨΥΓΕΙΟ ΒΙΤΡΙΝΑ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ
ΓΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΦΡΕΣΚΩΝ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΡΑΒΙΟΛΙ.
ΦΟΥΣΚΑ ΑΠΑΓΩΓΗΣ
ΜΗΚΟΣ ΑΝΑΛΟΓΟ ΤΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ. ΓΙΑ SHOW COOKING ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΦΟΥΣΚΑ ΚΕΝΤΡΟΥ. ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΥ. ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΝΗΘΕΣΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΞΑΕΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ.
ΠΟΛΥΚΟΠΤΙΚΟ
ΓΙΑ ΤΡΙΨΙΜΟ ΤΥΡΙΩΝ ή ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΕΡΜΑΡΙΟ ΜΕ ΣΥΡΟΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ
ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΗΚΗ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΠΛΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣΘΗΚΗΣ ΣΥΡΤΑΡΙΩΝ, ΑΜΠΑΡΙΟΥ ΨΩΜΙΟΥ ΓΙΑ ΣΤΑΘΜΟ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΥ ή ΤΡΟΧΗΛΑΤΟΥ ΑΜΠΑΡΙΟΥ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ.
ΛΑΝΤΖΑ
ΑΝΟΙΧΤΗ ή ΚΛΕΙΣΤΗ ΜΕ ΣΥΡΟΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ
ΠΟΤΗΡΙΕΡΑ
ΕΡΜΑΡΙΟ ΤΟΙΧΟΥ ΓΙΑ ΣΚΕΥΗ ΚΑΙ Ά ΥΛΕΣ
ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΠΙΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΗΡΙΩΝ
ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΠΟΤΗΡΙΑ ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ, ΩΣΤΕ ΤΑ ΠΟΤΗΡΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΕΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΑ ΠΙΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΧΟΥΝ ΛΙΠΗ