ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ
Ο εξοπλισμός του παρακάτω πίνακα προτείνεται για ένα εστιατόριο με ελληνική και διεθνή κουζίνα με πάνω από 50 καθίσματα. Για μικρότερες δυναμικότητες μπορούν να παραληφθούν ορισμένα προϊόντα όπως αναφέρεται σε κάθε περίπτωση.

ΨΥΓΕΙΟ ΘΑΛΑΜΟΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ
ΜΟΝΟ ή ΔΙΠΛΟ ΓΙΑ ΦΥΛΑΞΗ Α' ΥΛΩΝ. ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ή/και ΚΑΤΑΨΥΞΗ.
ΨΥΓΕΙΟ ΠΑΓΚΟΣ ΣΑΛΑΤΩΝ
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΨΥΓΕΙΟ ΠΑΓΚΟΣ. ΕΧΕΙ ΨΥΧΩΜΕΝΑ ΛΕΚΑΝΑΚΙΑ Ά ΥΛΩΝ ΠΡΟΣ ΑΜΕΣΗ ΧΡΗΣΗ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΨΥΓΕΙΟ HIGH MAKE UP ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ
ΨΥΓΕΙΟ ΠΑΓΚΟΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ
ΓΙΑ ΦΥΛΑΞΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΠΡΟΣ ΑΜΕΣΗ ΧΡΗΣΗ. ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ GASTRONORMΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ.
ΡΑΦΙ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ
ΜΟΝΟ ή ΔΙΠΛΟ. ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΠΑΓΚΟΥΣ (ΨΥΓΕΙΑ, ΕΡΜΑΡΙΑ, ΤΡΑΠΕΖΙΑ) ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣΘΗΚΗΣ ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΟΥ ΑΛΟΓΟΝΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ.
ΨΥΓΕΙΟ ΒΙΤΡΙΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΩΝ
ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΧΡΗΣΙΔΑΝΕΙΟ. ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΣΕ ΜΟΝΟ ή ΔΙΠΛΟ.
ΣΥΝΤΗΡΗΤΗΣ ΚΡΑΣΙΩΝ
ΣΥΝΗΘΩΣ ΩΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΕΛΑΤΩΝ. ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.
ΟΡΘΙΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ
ΣΥΝΗΘΩΣ ΩΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΕΛΑΤΩΝ. ΓΙΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟYΝ ΕΜΦΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΛΥΚΟ.
ΦΟΥΡΝΟΣ COMBI STEAMER
ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ή ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ME ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΤΜΟ ΜΕΧΡΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΟΥΒΛΑΣ. ΜΕ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟ 6 ΕΩΣ 40 ΤΑΨΙΑ GN 1/1 (ΠΕΡΙΠΟΥ 10-12 ΜΕΡΙΔΕΣ ΑΝΑ ΤΑΨΙ). ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΦΟΥΡΝΟΣ DIRECT STEAM ή ΚΥΚΛΟΘΕΡΜΙΚΟΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΧΡΗΣΗΣ ΣΤΑΤΙΚΟΥ ΦΟΥΡΝΟΥ, ΩΣΤΟΣΟ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣΘΗΚΗΣ ΑΤΜΟΥ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΒΑΡΟΥΣ ΤΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ.ΚΟΥΖΙΝΑ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΜΕ ΦΟΥΡΝΟ
ΜΕ ΕΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΦΟΥΡΝΟ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ. ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ.ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΟΖΙΝΕΣ (πχ ΑΣΙΑΤΙΚΗ) ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΣΤΙΕΣ WOK
ΦΡΙΤΕΖΑ
ΜΟΝΗ ή ΔΙΠΛΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ή ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ
ΓΚΡΙΛΛ
ΓΚΡΙΛΛ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ή ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ
ΣΑΛΑΜΑΝΔΡΑ
ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΤΙΝΑΡΙΣΜΑ ή ΡΟΔΙΣΜΑ ΤΩΝ ΦΑΓΗΤΩΝ. ΠΟΛΛΟΙ ΣΕΦ ΤΗΝ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΥΔΑΤΩΝΟΥΝ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ.
ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΣΕΙΡΑΣ 750
ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ MIDI ΟΠΩΣ ΑΝΑΤΡΕΠΟΜΕΝΑ ΤΗΓΑΝΙΑ, ΒΡΑΣΤΗΡΕΣ, ΓΚΡΙΛ, ΜΠΑΙΝ ΜΑΡΙ κα.
ΣΥΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟ VACUUM
ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ SOUS VIDE.
ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ 25 ΛΙΤΡΩΝ ΔΙΠΛΟΥ ΤΟΙΧΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ
ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ SOUS VIDE. ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΤΕΛΕΙΑ Η ΜΕΘΟΔΟΣ SOUS-VIDE
ΦΟΥΣΚΑ ΑΠΑΓΩΓΗΣ
ΜΗΚΟΣ ΑΝΑΛΟΓΟ ΤΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ. ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΥ. ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΝΗΘΕΣΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΞΑΕΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ.
ΠΟΛΥΚΟΠΤΙΚΟ
ΓΙΑ ΤΡΙΨΙΜΟ ΤΥΡΙΩΝ ή ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΤΗΣ CUTTER
ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΣΗ, ΟΜΟΓΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΑΛΤΣΩΝ, ΖΩΜΩΝ, ΑΛΟΙΦΩΝ, ΚΡΕΜΜΥΔΙΟΥ κ.α
ΜΙΞΕΡ
ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ή ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟ ΓΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΜΙΓΜΑΤΩΝ ΟΠΩΣ ΜΠΕΣΑΜΕΛ, ΚΡΕΜΕΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ κ.α
ΠΑΓΟΜΗΧΑΝΗ
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΓΙΑ ΥΓΙΕΙΝΟ ΚΑΙ ΑΜΕΣΟ ΠΑΓΟ. ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΜΠΕΙ ΠΑΓΟΜΗΧΑΝΗ ή ΟΧΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΘΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΔΑΠΑΝΑΤΑΙ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΑΓΟΥ ΣΕ ΕΤΗΣΙΑ ΒΑΣΗ. ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΥΠΟΛOΓΙΖΕΤΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 1 ΚΙΛΟ ΠΑΓΟΥ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ **ΠΗΓΗ: DESIGN & LAYOUT OF FOODSERVICE FACILITIES

ΕΡΜΑΡΙΟ ΜΕ ΣΥΡΟΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ
ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΗΚΗ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΠΛΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣΘΗΚΗΣ ΣΥΡΤΑΡΙΩΝ, ΑΜΠΑΡΙΟΥ ΨΩΜΙΟΥ ΓΙΑ ΣΤΑΘΜΟ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΥ ή ΤΡΟΧΗΛΑΤΟΥ ΑΜΠΑΡΙΟΥ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ.
ΛΑΝΤΖΑ
ΑΝΟΙΧΤΗ ή ΚΛΕΙΣΤΗ ΜΕ ΣΥΡΟΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ
ΠΟΤΗΡΙΕΡΑ
ΕΡΜΑΡΙΟ ΤΟΙΧΟΥ ΓΙΑ ΣΚΕΥΗ ΚΑΙ Ά ΥΛΕΣ
ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΠΙΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΗΡΙΩΝ
ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΠΟΤΗΡΙΑ ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ, ΩΣΤΕ ΤΑ ΠΟΤΗΡΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΕΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΑ ΠΙΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΧΟΥΝ ΛΙΠΗ
KOYTI DELIVERY
ΜΕ ΜΟΝΩΣΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΗΣ ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΣΤΑ ΖΕΣΤΑ ΚΑΙ ΚΡΥΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ